fbpx
Сьогодні
17:15 20 Лип 2018

Політв’язні: Москалькова заявила, що півгодини говорила з Сенцовим

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявила, що поспілкувалася з українським політв'язнем Олегом Сенцовим по відеозв'язку.

Про це вона написала в своєму Instagram.

"Розмовляла з Олегом Сенцовим у режимі відеоконференції. Майже півгодини говорили про стан його здоров'я, про те, як він спілкується з рідними і сім'єю", – зазначила Москалькова.

View this post on Instagram

Беседовала с Олегом Сенцовым в режиме видеоконференции. Почти полчаса говорили о состоянии его здоровья, о том, как он общается с родными и семьей. Олег рассказал, что ведет электронную переписку с мамой, а право на звонки использует для общения с сестрой, много читает, отметил, что в колонии хорошая библиотека. Прошу средства массовой информации как можно деликатнее относиться к освещению темы здоровья Олега Сенцова. Недавно в СМИ появились сообщения о том, что Сенцов находится чуть ли не в критическом состоянии, но он сам сегодня сказал, что в этом вопросе часто сгущают краски.

A post shared by Татьяна Москалькова (@moskalkova.official) on

За її словами, Сенцов розповів їй, що веде електронне листування з мамою, а право на дзвінки використовує для спілкування з сестрою, багато читає, зазначив, що в колонії "хороша бібліотека".

"Прошу засоби масової інформації якомога делікатніше ставитися до висвітлення теми здоров'я Олега Сенцова. Нещодавно в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Сенцов перебуває мало не в критичному стані, але він сам сьогодні сказав, що в цьому питанні часто згущують фарби", – написала Москалькова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: