fbpx
Сьогодні
Фото 12:30 20 Лип 2018

"Концерт для вкраденої землі": Бумбокс заспівав на адмінкордоні з Кримом

Музичний гурт Бумбокс провів концерт на адміністративному кордоні з Кримом з банером "Free Sentsov, Free Crimea" перед сценою.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Таким чином музиканти вимагали звільнення всіх українських політичних в'язнів з російських  в'язниць. Соліст групи Бумбокс Андрій Хливнюк перед початком концерту відзначив, що група не очікувала, що до адмінкордону з Кримом доберуться глядачі.

Під час виступу Хливнюк заспів пісню "Наодинці", звертаючись до українського режисера Олега Сенцова, якого утримують в Росії.

"Акція зі звільнення політичних в'язнів триває не один рік, а з початку окупації Криму. Вона придбала величезний резонанс, і мене дуже тішить, що саме в цей рік, можливо, через голодування Сенцова, весь світ встав на підтримку наших ув'язнених, чиїм символом став Олег Сенцов", – сказав Хливнюк.

За словами, арт-директора Білоруського вільного театру Миколи Халезіна, ідея цього концерту прийшла до Хливнюка трохи більше тижня тому.

"10 днів тому Андрій (Хливнюк – ред.) висловив ідею, як би нам звернутися до Криму. Почали обговорювати. Прийшли до ідеї зіграти концерт для вкраденої землі. Думка, що ця земля почує і побачить, що для неї співають пісні. Це, скоріше, художня акція, ніж просто концерт", – сказав він.

Концерт біля Криму Концерт біля Криму

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: