fbpx
Сьогодні
21:14 20 Лип 2018

Еко-рішення: Starbucks та McDonald's відмовляться від пластикових стаканчиків

Міжнародні компанії McDonald's і Starbucks прагнуть скоротити шкідливий вплив на навколишнє середовище та разом розроблять стаканчики з перероблених матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба Starbucks.

McDonald's, Starbucks та Closed Loop Partners відмовляться від пластика та разом розроблять стаканчики для напоїв з матеріалів, що підлягають вторинній переробці або компостуванню.

Програма з розробки нешкідливих для навколишнього середовища стаканчиків стартує у вересні і дасть можливість бізнесменам, винахідникам та експертам запропонувати свої ідеї.

Ще у березні Starbucks та Closed Loop почали співпрацю над проектом NextGen Cup Consortium and Challenge. Перш ніж знайти заміну пластиковим соломинкам та кришечкам, фахівці NextGen повинні створити новий тип стаканчиків для холодних та гарячих напоїв.

За оцінками брендів, щороку на сміттєві полігони потрапляють близько 600 млрд стаканчиків, в складі яких є пластик. Відомо, що McDonald's і Starbucks планують інвестувати по $5 млн у проект NextGen.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: