fbpx
Сьогодні
16:51 19 Лип 2018

Вступ до ЗВО-2018: стали відомі найпопулярніші спеціальності та університети

В Україні оприлюднили інформацію про найпопулярніші спеціальності та заклади вищої освіти (ЗВО), куди абітурієнти подають найбільше заяв на бакалаврат. Це – Київський університет імені Шевченка та Львівський університет імені Франка.

Як розповіла директор ДП Інфоресурс Оксана Бєлік, найпопулярнішими є спеціальності право, філологія та медицина, повідомляє Укрінформ.

"На першому місці сьогодні за кількістю поданих заяв Національний київський університет імені Шевченка, на другому місці – Львівський національний університет імені Франка, на третьому – Національний технічний університет Київська політехніка, на четвертому – Львівська політехніка та на п'ятому – Харківський національний університет імені Каразіна",- сказала Бєлік.

Вона зауважила, що у порівнянні з минулим роками можна говорити про збільшення кількості заяв на педагогічні спеціальності.

Бєлік нагадала що Інфоресурс розробив та запустив в роботу сайт, на якому вступники можуть ознайомитися з конкурсними пропозиціями вишів та зважити свої шанси на вступ до обраного вишу. Також на сайті можна перевірити документи про освіту, розрахувати конкурсний бал, побачити кількість заяв на конкретну спеціальність в конкретному виші.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: