fbpx
Сьогодні
Фото 19:04 19 Лип 2018

Незвичайний заклад для оздоровлення: у Нью-Йорку з'явився спальний бар

Фото: wallpaper.com

У Нью-Йоркському районі Сохо відкрився незвичний заклад під назвою The Dreamery – спальний бар, де відвідувач може зайняти одне з ліжок і трошки подрімати.

Нове місце відкрив американський бренд, виробник матраців, Casper, пише Wallpaper.

Відвідувачі заходять через тунель темно-синього кольору і потрапляють на ресепшн, де можуть зареєструватися, взяти піжаму і набір засобів першої необхідності й піти переодягатися.

спальний бар

Фото: wallpaper.com

Готові до сну гості йдуть до своєї постелі, кожна з яких поміщена в просторий круглий павільйон, де їх чекають нові білі постільні приналежності, подушки і ковдри. Важке драпірування не тільки забезпечує конфіденційність, але і допомагає заглушити будь-який додатковий шум.

спальний бар

Фото: wallpaper.com

"The Dreamery створений, щоб зробити сон і відпочинок частиною наших регулярних оздоровчих процедур – подібно до того, як багато людей приділяють першочергову увагу спортивним тренуванням, – каже Ніл Паріх, співзасновник і головний операційний директор Casper. – Ця концепція дозволяє нам тестувати нові способи поліпшення сну для більшої кількості людей і для більшої кількості місць".

У закладі навіть є бібліотека, книгами з якої гості можуть скористатися, щоб наблизити свій сон.

спальний бар

Фото: wallpaper.com

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: