fbpx
Сьогодні
09:11 19 Лип 2018

На Хмельниччині горе-матір здала сина у довгострокову оренду для жебрацтва

Суд у Хмельницькій області позбавив волі жінку на 5 років за те, що вона здала в оренду для жебракування свого 4-річного сина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"Ізяславський районний суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України і засудив її до 5 років позбавлення волі", – йдеться в повідомленні.

Подія сталася у лютому цього року. Тоді правоохоронці затримали зловмисницю, яка намагалася віддати свого чотирирічного сина у довгострокову оренду для жебракування.

Жінку затримали безпосередньо в момент отримання нею коштів за хлопчика. За те, що вона віддала власну дитину в оренду, 32-річна жителька Білогірського району отримала 15 тисяч гривень.

"Крім того, вона написала розписку, в якій підтвердила, що добровільно віддала дитину і жодних претензій не має та в поліцію заявляти не збирається", – зазначили в поліції.

Також жінка має ще двох старших хлопчиків – 7 та 12 років. Стосовно них її вже позбавили батьківських прав. Виявилося, зловмисниця вже має судимості за крадіжки та інші злочини.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: