fbpx
Сьогодні
19:17 18 Лип 2018

За стандартами НАТО: в Україні запустили виробництво боєприпасів нового рівня

Шосткинський казенний завод Імпульс, що входить до складу держконцерну Укроборонпром, спільно з підприємством Кузня на Рибальському почали серійне виробництво боєприпасів ПГОФ-40 для 40-мм автоматичного гранатомета, які відповідають стандарту НАТО.

Про це повідомляє прес-служба.концерну.

"Зараз Імпульс працює над тим, щоб збільшити обсяги виробництва цих боєприпасів шляхом механізації виробництва і впровадження нових інструментів. При цьому в основному збірка таких боєприпасів – це ручна робота", – зазначив директор підприємства Євген Чернов.

Також завод Імпульс освоїв виробництво спеціальних інертних 40-мм боєприпасів ПГИ-40, які використовуються для пристрілки автоматичного гранатомета і навчання особового складу.

Крім того, завод Імпульс спільно з Кузнею на Рибальському освоює виробництво ВОГ-25В, які призначені для стрільби з підствольних гранатометів для автоматів, що стоять на озброєнні силових структур, додали в Укроборонпромі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: