fbpx
Сьогодні
11:05 18 Лип 2018

"Це підла і ватна традиція": Луценко доручив відкрити провадження через кидання зеленкою під САП

Генпрокурор Юрій Луценко доручив прокуратурі Києва переглянути кваліфікацію подій, які сталися під час вчорашніх акцій під Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Доручив столичній прокуратурі переглянути кваліфікацію подій і зареєструвати кримінальне провадження. Вважаю, що час припинити ватну традицію використовувати зеленку проти опонентів", – написав він.

За словами Луценка, такі дії не лише є небезпечними для здоров'я, а й мають ознаки кримінального правопорушення, але є підлі.

Нагадаємо, 17 липня під стінами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відбулися сутички під час двох одночасних акцій – за відставку керівника САП Назара Холодницького та за відставку керівника НАБУ Артема Ситника.

Під час акцій на місце подій приїхав голова Соцпартії Ілля Кива, а за деякий час – директор центру протидії корупції Віталій Шабунін. До Шабуніна підбігли двоє чоловіків і залили йому обличчя зеленкою та закидали його київськими тортами.

Пізніше в цей день група невідомих учасників акції за відставку Ситника увірвалася в приміщення НАБУ, влаштувавши там погром.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: