fbpx
Сьогодні
11:44 18 Лип 2018

Польща видала Україні екс-бухгалтера "Укрспирту", який розікрав 260 млн грн

Генеральна прокуратура Республіки Польща задовольнила клопотання ГПУ про видачу екс-головного бухгалтера "Укрспирту" Сергія Безродного.

Про це у Facebook написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

"Генеральна прокуратура Республіки Польща задовольнила клопотання ГПУ про видачу екс-головного бухгалтера ДП "Укрспирт" С.Безродного в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності", – написала вона.

За її словами, досудовим розслідуванням було встановлено, що Безродний, за попередньою змовою з іншими службовими особами, розтратив кошти держпідприємства на загальну суму 260 млн грн та за попередньою змовою групою осіб ухилився від сплати податків, на 49 млн грн.

"Ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 17.07.2018 застосовано до С.Безродного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено заставу як альтернативу в сумі 27,6 млн грн", – додала Сарган.

Вона зазначила, що наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводиться судово-економічна експертиза.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: