fbpx
Сьогодні
13:29 18 Лип 2018

На Луганщині закінчився хлор для водопостачання кількох міст

У Луганській області через вичерпання запасів хлору на підприємстві "Лисичанськводоканал", під загрозою постачання води до Лисичанська, Новодружеська та Привілля.

Про це повідомляє прес-служба міськради Лисичанська.

"У місті виникла складна ситуація зі знезараженням питної води і стоків, оскільки єдиний в Україні виробник рідкого хлору АТ "ДНІПРОАЗОТ" з 15.06.2018 року повністю зупинив виробництво і відвантаження рідкого хлору у зв'язку зі значним зростанням цін на природний газ", – йдеться у повідомленні.

При цьому, запасу хлору, що були на "Лисичанськводоканалі" вже вичерпані.

Керівництву підприємства наразі вдалося досягти домовленостей з постачальником хлору про часткові поставки імпортованого хлору, що дозволить проводити повне знезараження води і стоків до 23 липня цього року.

"На сьогодні день якість води, що подається споживачам, щодня контролюється виробничою лабораторією та відповідає ДСанПіН 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною", – йдеться у повідомленні.

Проте, у разі не вирішення питання поставки хлору, місцева влада обіцяє розвозити людям питну воду за графіком.

"Графіки підвезення питної будуть розміщені на сайті Лисичанської міської ради і "Лисичанськводоканалу", – зазначають міськраді.

Нагадаємо, раніше "Київводоканал" попередив про загрозу постачанню питної води через відсутність хлору після зупинки "Дніпроазоту".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: