fbpx
Сьогодні
15:42 18 Лип 2018

Філатов у Дніпрі пообіцяв звільнити вчителів, які в соцмережах підтримували Росію і "ЛДНР"

Мер Дніпра Борис Філатов відомий своєю любов'ю до спілкування з підписниками в соціальній мережі Facebook. Регулярно міський голова ділиться з аудиторією планами, ідеями та думками в своїх постах, які активно коментують жителі Дніпра і не тільки.

На цей раз Борис Філатов розповів, що зібрав досьє на директорів і завучів шкіл Дніпра, і тепер буде звільняти тих, хто підтримував в соцмережах суміжну державу або "ЛДНР".

Для початку міський голова розповів, що він не має ніяких привілеїв, неосяжного штату співробітників або особливої ​​техніки, але при цьому має терпіння:

«Я не СБУ, і у мене немає сотень аналітиків і оперативників. Я не кіберполіція, і у мене немає ніяких технічних можливостей. Я не штатний націонал-патріот, і не ходжу по вулицях з червоно-чорним прапором. Я не депутат, і не клянусь в телевізорі в любові до своєї країни. Я просто знаю, що я повинен робити. А ще я вмію чекати».

Саме терпіння дозволило меру три роки збирати інформацію про директорів і завучів шкіл Дніпра, які вороже налаштовані до України:

«З другого дня своєї каденції я почав збирати досьє на директорів і завучів міських шкіл, і в цьому мені допомагало обмежене коло довірених людей. І на третій рік своєї каденції я дочекався».

Тепер цим людям загрожує звільнення або просто неприйняття на роботу, а один з департаментів міської ради ініціював конкурс на заміщення звільнених посад.

«На даний момент гуманітарний департамент проводить конкурси на нові призначення директорів шкіл. Більше 30 (!) відсотків претендентів, починаючи з 2014 року, в соцмережах або непублічно підтримували сепаратистські настрої, нехтували власну країну і дуже любили суміжну державу. Доходило до того, що деякі в фейсбуці писали за Україну, а в «однокласниках» – за "ЛДНР" і Росію! Тепер вони всі будуть або звільнені, або не прийняті на роботу», – розповів Борис Філатов.

Філатов відзначив, що звільнення пройдуть юридично бездоганно, а можливості відновитися навіть через суд у тих, хто провинилися не буде. В процесі звільнення не буде порушено трудове законодавство. Мер попередив тих, хто збирався брати участь у конкурсі, але має подібні «прогалини» в своїй біографії: «Краще просто не подавайте на конкурс. Адже рукописи не горять».

Завершив пост міський голова цитатою, проходження якої допомогло йому з'ясувати, хто з керівників шкіл міста недостойний такого звання: «Адже« справжнє мистецтво воїна – це вміти чекати».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1808110572604165&id=100002157183088

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: