fbpx
Сьогодні
14:50 17 Лип 2018

Поліцейський з Києва "підзаробляв" продажем марихуани й амфетамінів

У Києві спіймали копа-наркодилера, який збував марихуану та амфетаміни у столиці.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Встановлено, що у березні 2018 року працівник поліції запропонував раніше затриманому на крадіжці чоловіку збувати серед своїх наркозалежних знайомих наркотичні речовини (марихуану і амфетамін), а гроші, вилучені з їх продажу, передавати йому.

У разі відмови поліцейський погрожував чоловіку притягнути його до кримінальної відповідальності.

В рамках досудового розслідування задокументовано факт збуту 29-річним оперуповноваженим канабісу.

У подальшому під час чергової закупки наркотику працівника поліції затримали. Крім того, в рамках операції затримано ще двох його спільників, які постачали йому наркотичні засоби.

У ході обшуків за місцем проживання працівника поліції, а також в його автомобілі вилучено частину грошових коштів, ваги для зважування наркотичних засобів з їх рештками, набої до зброї.

У інших затриманих вилучили наркотичні засоби, незареєстровану колекцію холодної зброї та інші речові докази, які підтверджують протиправну діяльність.

На даний час усім затриманим особам готується повідомлення про підозру ч. 2 ст. 307 КК України та клопотання про обрання запобіжних заходів. Слідчі дії тривають.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: