fbpx
Сьогодні
22:34 16 Лип 2018

Загибель 5-місячної дитини у Харкові: винуватця ДТП взяли під варту

У понеділок, 16 липня, Київський районний суд Харкова заарештував 28-річного Сергія Кунденка, який на смерть збив п'ятимісячну дитину.

Як передає NewsRoom, підозрюваного взяли під варту на 60 діб без права внесення застави, незважаючи на прохання депутатів Борівської сільради взяти винуватця ДТП на поруки.

Під час засідання чоловік кілька разів розплакався, а також на колінах просив вибачення у матері загиблої дитини.

"Я не хотів, я гальмував, попереду зупинилася машина різко. Я гальмував, машину понесло вправо. Я не хотів. Я визнаю свою провину", – заявив підозрюваний, додавши, що він рухався зі швидкістю близько 60 км на годину, але не впорався з керуванням на слизькій дорозі.

Водночас мати загиблого немовляти запевняє, що асфальт в тому місці був сухий. "Посадіть його! Він мені дитину не поверне. Він був маленький зовсім, я його ледве виносила. Я його плекала. А лікарі приїхали хвилин через 20. Лікарі сказали, що ще трохи – і вони б його врятували", – заявила Катерина Кушнаренко.

Крім того, під час засідання з'ясувалося, що підозрюваний не мав права керувати машиною: в його документах зазначено, що він може перебувати за кермом тільки в окулярах або лінзах, проте в той вечір він був без них.

Нагадаємо, що 14 липня на проспекті Гагаріна в Харкові водій ВАЗ не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де збив коляску з п'ятимісячною дитиною. В результаті аварії дитину викинуло на землю, вона померла в лікарні.

Згідно з результатами медичного огляду, водій виявився тверезим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: