fbpx
Сьогодні
13:52 16 Лип 2018

Гройсман не хоче підтримувати Порошенка на виборах, - ЗМІ

Президент України Петро Порошенко і Володимир Гройсман мають гострий конфлікт.

Про це "Апострофу" розповіли співрозмовники з оточення прем'єра та президента.

Так, перш за все, президенту України Петру Порошенку не подобається явне зближення Гройсмана з деякими "фронтовиками", зокрема главою "Народного Фронту" Арсенієм Яценюком, міністром МВС України Арсеном Аваковим і головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, з якими він нерідко координує свої дії.

Також Порошенко чекає від Гройсмана активної позиції в питанні його підтримки на майбутніх виборах.

"По-друге, президент хоче, щоб Гройсман його підтримав на президентських виборах, вийшов і сказав: це – наш єдиний кандидат, а той не хоче. Крім того, Гройсман розвинув зараз бурхливу діяльність в Вінниці, а це один з ключових регіонів для президента , і його така активність дратує ", – коментує співрозмовник в оточенні прем'єра.

До того ж, Володимир Гройсман досить амбітний і прагне до самостійної кар'єрі в політиці.

"У Гройсмана немає розуміння своїх реальних шансів. У нього інфантильність. Це все одно, що говорити про конфлікт батька і сина. Це не означає, що президент сприймає його як сина, але масштаби – несумірні. Гройсман хоче побудови своєї політичної кар'єри, ось і вся причина ", – говорить один з найближчих соратників президента.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: