fbpx
Сьогодні
16:01 16 Лип 2018

Booking заборонив бронювати житло в Криму через санкції

Сервіс Booking.com виключив можливість бронювати об'єкти для тимчасового проживання в анексованому Криму.

Про це повідомляють "Крим.Реалії".

Зазначається, що сайт компанії повідомляє про це при спробі зарезервувати готель, хостел чи квартиру в будь-якій точці півострова.

"На жаль, в даний момент на нашому сайті неможливо забронювати проживання в Криму з метою відпочинку", – повідомляється на сайті сервісу.

Крім того повідомляється, що власниця одного з хостелів в окупованому Судаку на своїй сторінці в Facebook опублікувала офіційну відповідь від сервісу, де пояснюється, що компанія обмежила бронювання через санкції Євросоюзу.

"Компанія Booking.com завжди прагнути дотримуватися всі відповідні і чинні закони, що діють на території, де вона працює. Оскільки Booking.com B.V. базується в Нідерландах, ми повинні дотримуватися торгові санкції ЄС щодо Криму. Згідно з санкціями, компанії Booking.com заборонено пропонувати будь-які послуги, безпосередньо пов'язані з туристичною діяльністю у Криму", – йдеться у відповіді компанії.

Також адміністрація сервісу додала, що найближчим часом будуть видалені всі відгуки від гостей щодо помешкань на окупованому півострові.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: