fbpx
Сьогодні
12:05 14 Лип 2018

В окупованому Сімферополі кримськотатарський блогер Рамазанов вийшов на свободу

Кримчанина Ісмаїла Рамазанова випустили з Сімферопольського СІЗО.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Центральної виборчої комісії Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедля.

"Ісмаїла Рамазанова випустили з Сімферопольського СІЗО", – поінформував він.

Исмаила Рамазанова выпустили из СИЗО!

Posted by Zair Smedlya on Saturday, July 14, 2018

Нагадаємо, у четвер, 12 липня, "суд" над кримськотатарським блогером Ісмаїлом Рамазановим, який більше п'яти місяців знаходиться під вартою за "пропаганду екстремізму", відхилив клопотання слідства на продовження терміну перебування його в СІЗО.

Раніше захист Рамазанова вже неодноразово клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт, вважаючи неправомірним його перебування у СІЗО.

Рамазанова було затримано 23 січня російськими силовиками після обшуку в його будинку в селищі Новий Світ Сімферопольського району. Йому пред'явили обвинувачення в "пропаганді екстремізму" за допомогою інтернет-радіо Zello. Пізніше суд заарештував його і пред'явив обвинувачення в "поширенні екстремістських матеріалів". Слідство також приписує Рамазанову незаконне зберігання патронів.

Він не визнає вини. На останньому засіданні "суду" Рамазанов назвав прізвище одного із співробітників ФСБ – Максименко, який застосовував до нього жорстокі тортури. Рамазанов намалював портрет співробітника ФСБ, зажадавши його упізнання та очної ставки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: