fbpx
Сьогодні
11:19 14 Лип 2018

В НАТО вважають, що ситуація на Донбасі залишається "серйозною"

Лідери країн Альянсу вважають, що ситуація на Донбасі залишається «серйозною», а щодня стаються численні порушення режиму припинення вогню та прав людини.

Про це заявив голова Представництва НАТО в Україні, директор Офісу зв'язку НАТО в Україні Александер Вінніков на прес-брифінгу, організованому Посольством Литви та Представництвом Альянсу, щодо висновків XXIX-го брюссельського саміту НАТО для України.

Вінніков наголосив, що НАТО повторило тверду підтримку суверенітету та територіальній цілісності України та Грузії, їх суверенному праву вирішувати власний зовнішньополітичний курс та майбутнє без зовнішнього втручання.

"Союзники дуже чітко вказали, що не визнають і не будуть визнавати незаконну анексію Криму Росією, засудили порушення прав людини, дискримінаційні практики на півострові", – підкреслив він.

Також Альянс повторив підтримку Мінських угод, як єдиного шляху до миру та закликав усі сторони імплементувати свої зобов'язання "з особливою відповідальністю на Росії в цьому відношенні".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: