fbpx
Сьогодні
15:23 14 Лип 2018

У Туреччині помер українець, який тиждень знаходився в комі, після побиття росіянином

В одній з лікарень Туреччини помер 57-річний український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його побив турист з Росії на курорті в Анталії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані турагентства "Ліга-Тур-Сервіс" (м.Запоріжжя) та родичів потерпілого.

Згідно з інформацією, чоловік помер 14 липня.

За даними ІФ, вдень у суботу в аеропорту Запоріжжя готувалися прийняти літак санавіації з Анталії з потерпілим українським туристом, однак за кілька годин до прильоту літака рейс несподівано скасували.

Нагадаємо, конфліктна ситуація між громадянином РФ та 57-річним мешканцем Запоріжжя Андрієм Совою сталася 7 липня. У результаті конфлікту українець упав і вдарився головою.  За деякими даними, росіянин прийшов з сусіднього готелю і побив українця.

Чоловіка з черепно-мозковою травмою і крововиливом у мозок госпіталізували до приватної лікарні, де медики прийняли рішення про термінову операцію. Чоловік впав у кому.

За даними агенції "Інтерфакс-Україна", у крові постраждалого було виявлено великий вміст алкоголю, тому страхова компанія визнала цей випадок не страховим і відмовилась здійснювати оплату. У МЗС України повідомили, що Сову можуть транспортувати на батьківщину санітарним літаком, попри кому, оскільки лікарі дали згоду на його транспортування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: