fbpx
Сьогодні
14:49 14 Лип 2018

У Німеччині здійснив аварійну посадку літак Ryanair, близько 30 пасажирів відправили у лікарні

Фото avianews.com

У п'ятницю, 13 липня, літак авіакомпанії Ryanair, що прямував з Дубліна в хорватське місто Задар, через технічні проблем здійснив аварійну посадку в аеропорту Франкфурт-Хан на заході Німеччини.

Відзначається, що близько 30 пасажирів на борту рейсу були доставлені в місцеві лікарні зі скаргами на болі у вухах і головний біль, пише DW.

"Найгірші моменти всього мого життя. Ви перебуваєте в повітрі і в інший момент ви просто починаєте падати, ваші вуха горять, немає повітря і ваш рот на смак, як залізо", – написала пасажирка рейсу в Twitter.

Рейс FR7312 здійснив посадку в аеропорту Франкфурта-Хан в невеликому муніципалітеті Хан близько 11:30 вечора.

"Була технічна проблема, і тиск повітря знизилася, тому пілоту довелося посадити літак в Хані", – заявив представник прес-служби місцевої поліції, додавши, що точна причина аварійної посадки невідома.

За словами поліції, Ryanair організував ще один рейс, щоб доставити пасажирів до кінцевого пункту призначення Задар в суботу вранці близько 9 години ранку.

Пасажири повідомили, що компанія не надала їм місце для сну і Wi-Fi-доступу в Інтернет. Близько четвертої години після посадки літака їм було надано продовольчий ваучер на 10 євро.

Ніякої додаткової інформації про пасажирів, які були доставлені в лікарню, не надходило.

Також повідомляється, що пасажири не можуть зв'язатися з представниками компанії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: