fbpx
Сьогодні
22:57 14 Лип 2018

Туристична Рівненщина: "Тунель кохання" можна буде відвідати й уночі

Освітлення "Тунелю кохання" в Клевані Рівненської області облаштують за кошти мандрівників, зароблені від сплати за в'їзд на територію цієї туристичної зони відпочинку.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє".

"Зробити в'їзд у "Тунель кохання" платним – ініціатива селищної ради. Ми витрачаємо багато коштів з місцевих податків на утримання цього туристичного об'єкта. Ідеться про чищення біотуалетів та прибирання сміття, інші роботи з благоустрою. Хочемо, щоб тунель став самоокупним, тому і запровадили символічний збір. Зароблені кошти витрачатимемо на його утримання. Окрім того, в планах зробити захисну огорожу для туристів у тунелі й освітлення в нічний час", – сказав селищний голова Клеваня Дмитро Жовтянський.

Також зазначається, що в'їзд транспорту до 5 осіб коштуватиме 20 гривень. За транспортний засіб, в якому їдуть від 6 до 20 осіб, потрібно буде заплатити 50 гривень. За транспорт місткістю від 21 і більше пасажирів передбачена ціна 100 гривень.

Велосипедисти і пішоходи поки що платити за вхід не будуть. Жителям Клеванської ОТГ та учасникам боїв на сході України за проїзд та прохід також не доведеться платити.

Раніше повідомлялося, що в'їзд до туристичної зони відпочинку "Тунель кохання" на Рівненщині зроблять платним з 16 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: