fbpx
Сьогодні
Відео 12:25 14 Лип 2018

Трамп збентежив королеву Єлизавету II

Фото Reuters

Президент США Дональд Трамп зустрівся з королевою Британії Єлизаветою ІІ і почаював з нею.

Про це повідомляє Huffington Post.

Як зазначається, королівська сім'я дотримується суворого кодексу етикету та поведінки. Тому від президента США, відомого своєю нерідко екстравагантною поведінкою, багато хто очікував незручних моментів. І Трамп не розчарував.

В мережі швидко поширили відео того, як королева разом з Дональдом Трампом роблять огляд почесної варти.

Користувачі звернули увагу на те, що Трамп ішов попереду королеви, а потім різко зупинився, і вона була змушена його обходити.

Видання зазначається, що хода попереду королеви прямо не заборонена етикетом, хоча і не вітається. Королівський вебсайт пропонує перелік правил, яких варто дотримуватися у присутності королівських осіб, але зазначає, "що обов'язкового кодексу поведінки не існує".

"Багато людей бажають дотримуватися традиційної форми" – зазначається на сайті королівської сім'ї.

Перед візитом Трампа до Британії колишній дворецький королівської родини Грант Гарольд розповів, що найважливіший протокол, якого американський президент має дотримуватися – це дозволити королеві йти трохи попереду себе.

Також королева Великобританії Єлизавета II 10 хвилин чекала прибуття кортежу президента США Дональда Трампа і його дружина Меланії біля Віндзорського замку через запізнення президента, передає Metro.

Під час очікування Єлизавета II кілька разів перевіряла свій годинник, відзначає видання.

"Ох, вона щойно перевірила час на годиннику. Королева не любить запізнень", — написала в Twitter королівський репортер Патриція Требле.

Користувачі соціальних мереж обурилися "грубою" поведінкою Трампа, який "продемонстрував відсутність класу". Вони також вказали на те, що під час проходу поруч з гвардійцями Трамп йшов перед Єлизаветою II, а не поруч з нею.

"Це забавно. Королева ніби тренує одну зі своїх собак у той час, як Трамп бореться за право називатися майстром пішої прогулянки", — написав один з користувачів Twitter.

https://twitter.com/janinegibson/status/1017809090364440576

Решта візиту Дональда і Меланії Трамп до Віндзорського замку пройшла без незручних моментів. Трампи поспілкувалися з королевою, послухали військовий оркестр і подивилися ходу військових, а потім попрямували в замок на чай.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп, який приїхав з візитом до Великої Британії, став 12-м американським лідером, з яким зустрілась британська королева Єлизавета ІІ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: