fbpx
Сьогодні
18:58 13 Лип 2018

"Зі мною Путін такого б не зробив": Трамп звинуватив Обаму в анексії Криму Росією

Фото Reuters

Президент США Дональд Трамп під час спільного виступу з британською лідеркою Терезою Мей у Сполученому Королівстві, заявив, що за його президентства лідер РФ Володимир Путін не зміг би анексувати Кримський півострів.

Про це передає УНН.

"Якщо ви говорите про Крим — так, вони (росіяни — ред.) це роблять. Але, знов таки, президент Обама зазнав невдачі з Кримом. Я не думаю, що Путін зробив би це, якби я був президентом. Він захопив Крим під час адміністрації Обами… Це була катастрофа, яку допустив Обама. Якби там був нормальний президент, він би не дозволив зробити такого. Путін захопив Крим, зі мною він такого б не зробив", — заявив Трамп, відповідаючи на питання журналіста щодо можливості покращення стосунків з РФ, яка анексувала Крим, порушивши міжнародні норми.

Він висловив сподівання, що матиме шанс налагодити стосунки з росіянами, а також що зможе мати гарні стосунки з Путіним.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: