fbpx
Сьогодні
08:28 13 Лип 2018

В ООС загострення: троє бійців ЗСУ зазнали поранень

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, 2 з яких – із важкого озброєння.

На Попаснянському та Світлодарському напрямках противники гатили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Троїцького та Новолуганського.

На Донецькому напрямку населені пункти Мар'їнка, Березове, Авдіївка та Опитне 8 разів накрили вогнем з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Найбільш напруженою ситуація була на Маріупольському напрямку, де нарахували 14 обстрілів. Вороги вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по підрозділах біля населених пунктів Водяне, Павлопіль, Талаківка, Лебединське та Пищевик.

Понад те, вперше за шість днів окупанти використали заборонені Мінськими угодами 82-мм міномети, випустивши 14 мін по захисниках Павлополя та Водяного.

"Нажаль, внаслідок активних бойових дій трьох військовослужбовців Об'єднаних сил було поранено. За уточненими даними розвідки двох окупантів було знищено та трьох поранено", – наголосили у штабі.

Сьогодні противники вже 2 рази порушили режим припинення вогню на Донецькому та Маріупольському напрямках. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони били біля Мар'їнки та Талаківки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: