fbpx
Сьогодні
Фото 19:38 13 Лип 2018

Трамп зустрівся з королевою Єлизаветою ІІ

Фото Reuters

Президент США Дональд Трамп, який приїхав із візитом до Великої Британії, став 12-м американським лідером, з яким зустрілася британська королева Єлизавета ІІ.

Королева Єлизавета ІІ прийняла Дональда Трампа та його дружину Меланію у Віндзорському замку – офіційній резиденції британських монархів.

Фото Reuters

За 66 років свого перебування на троні Єлизавета ІІ зустрілася зі всіма президентами США, за винятком Ліндона Джонсона.

Трамп королева

Фото Reuters

Нагадаємо, Єлизавета вперше зустрілася з американським президентом ще у 1951 році – Трампу тоді було лише 5 років. У Вашингтоні тоді ще принцеса Єлизавета провела зустріч із Гаррі Труменом.

Востаннє британська королева зустрічалася з американським лідером у 2011 році – разом із принцом Філіпом вона приймала у Букінгемському палаці президента США Барака Обаму та його дружину Мішель.

Зазначимо, що напередодні Трамп разом із дружиною Меланією повечеряв у компанії британської прем'єрки Терези Мей та її чоловіка. Зустріли Трампа з усіма почестями.

Під час 4-денного візиту у Лондоні Трампа майже не буде – це не випадково, бо на столичних вулицях його зустрічають протестами. Активісти обурені внутрішньою та зовнішньою політикою американського лідера. Хоча сам Трамп переконує, що британці його люблять.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: