fbpx
Сьогодні
16:29 13 Лип 2018

"Інтер" піде до суду через штраф Нацради в 4 млн грн

Телеканал "Інтер" заявляє, що не згоден з рішенням Національної ради з питань телебачення та радіомовлення про накладення штрафу за концерт до Дня перемоги

Про це повідомила прес-служба телеканалу "Інтер".

"В акті перевірки комісія Нацради навела кілька цитат із програми. Всі вони пов'язані виключно із засудженням нацизму як прояву фашизму… Телеканал "Інтер" захищатиме інтереси своїх телеглядачів і оскаржить рішення Нацради в судовому порядку", – наголошують на телеканалі.

Нагадаємо, що 11 липня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала телеканал "Інтер" на 4 млн 46 тис. грн за розпалювання ворожнечі концертом 9 травня "Победа. Одна на всех".

Канал має сплатити штраф протягом 30 днів, якщо не оскаржить його в суді.

Перевірка Нацради підтвердила, що в ефірі телеканалу 9 травня під час трансляції концерту лунали наступні фрази ведучих: "Сегодня мы не можем позволить, чтобы улицы наших городов называли именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносили в факельных шествиях по нашей столице, где каждый метр полит кровью наших соотечественников"; "И пусть иногда нам кажется, что все против нас, что мы чужие в своей стране. Но это не так. Нас много. Нас сотни в этом зале и миллионы – перед экранами телевизоров".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: