fbpx
Сьогодні
14:17 12 Лип 2018

"З першої хвилі, які ще залишались живі": на Донбасі знищили терориста з татуюванням "Слов'янськ-2014"

Ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалась підійти до позицій 56 ОМБр в районі Донецького аеропорту.

Наші бійці кажуть, що вороги йшли в розвалочку дорогою й особливо не ховалися, пишуть волонтери на сторінці "Повернись живим!"

"Метрів 15-20 вони йшли у повен зріст, не зважаючи на постріли", – каже військовослужбовець Віталій.

На що розраховували ці горе-диверсанти – незрозуміло. Наш кулеметник зробив декілька пострілів – два з них були влучними.
"Судячи з того, що в одного татуювання "Слов'янськ-2014", – це ті "попуч*енці" з першої хвилі, які якимось дивом ще залишались живі", – розповідає начальник штабу батальйону 56 ОМБр.

Бойовики намагались витягнути своїх друзів, проте, підійти українські бійці їм не дали. Вже наступного дня, за домовленості про режим тиші, тіла окупантів витягнули разом з гуманітарною місією "Груз-200".

Спроба прориву ворожої ДРГ

Мінус два окупанти. Ворожа диверсійно-розвідувальна група (ДРГ) намагалась підійти до позицій 56 ОМБр в районі Донецького аеропорту. Наші бійці кажуть, що вороги йшли в розвалочку дорогою й особливо не ховалися.«Метрів 15-20 вони йшли у повен зріст, не зважаючи на постріли», – каже військовослужбовець Віталій.На що розраховували ці горе-диверсанти – незрозуміло. Наш кулеметник зробив декілька пострілів – два з них були влучними. «Судячи з того, що в одного татуюваннчя «Слов'янськ-2014», – це ті "попуч*енці" з першої хвилі, які якимось дивом ще залишались живі», – розповідає начальник штабу батальйону 56 ОМБр. Бойовики намагались витягнути своїх друзів, проте, підійти українські бійці їм не дали. Вже наступного дня, за домовленості про режим тиші, тіла окупантів витягнули сімікі разом з гуманітарною місією «Груз-200».Наразі 56 ОМБр необхідні тепловізійні приціли. Один тепловізійний приціл Pulsar Trail XQ50 коштує 105 200 грн. Він рятує життя захисників України і допомагає ефективно боротися із окупантами. Допомогти придбати приціли для бійців, що тримають оборону в районі Донецького аеропорту, кожен може тут: https://goo.gl/QR8epJ Автор: Evgen NazarenkoФонд "Повернись живим"

Posted by Повернись живим on Wednesday, July 11, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: