fbpx
Сьогодні
20:12 12 Лип 2018

На волю: "суд" у Криму не продовжив арешт блогеру Рамазанову

У четвер "суд" над кримськотатарським блогером Ісмаїлом Рамазановим, який більше п'яти місяців знаходиться під вартою за "пропаганду екстремізму", відхилив клопотання слідства на продовження терміну перебування його в СІЗО.

Про це в Facebook повідомляє "Кримська солідарність".

"Суд відхилив клопотання слідчого на продовження запобіжного заходу. 16 липня 2018 року збігає термін ув'язнення під вартою Ісмаїла Рамазанова", – повідомила "Кримська солідарність".

Раніше захист Рамазанова вже неодноразово клопотав про зміну запобіжного заходу відносно Рамазанова на домашній арешт, вважаючи неправомірним його перебування у СІЗО.

Нагадаємо, адвокат Рамазанова Олексій Ладін повідомив про умови утримання свого підзахисного в СІЗО, які "не відповідають вимогам закону і людським нормам".

Читайте також: У Криму блогера з-під арешту відправили до психлікарні — на "обстеження"
"У камері площею 12,5 метра утримуються 5 осіб на 4 ліжка. Приміщення задушливе, не провітрюється, на стелі нарости з грибка, згори з камери, де утримуються туберкульозні хворі, щось крапає", – зазначив адвокат.

Раніше адвокат неодноразово вказував на відсутність підстав для утримання Рамазанова під вартою, вимагаючи замінити запобіжний захід для нього на домашній арешт.

Информационный постСуд по делу Исмаила Рамазанова.UPD_4. Суд отклонил ходатайство следователя на продление меры…

Posted by Крымская солидарность on Thursday, July 12, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: