fbpx
Сьогодні
17:56 11 Лип 2018

За цирк без тварин: у Києві відбудеться акція "Кобзов, годі знущань"

У вівторок, 17 липня о 09:00 біля Окружного адміністративного суду м. Києва (Велика Васильківська, 81-а) відбудеться акція за цирк без тварин.

Про це повідомляють організатори акції UAnimals.

Саме в цей день у суді розглядатимуть позов компанії, що виступає від імені Кобзова та намагається відмінити рішення про заборону з шапіто з тваринами в Києві.

Розгляд справи N 826/6328/18 відбудеться за позовом приватного підприємства "Продюсерський центр "Гастролі в Україні" до Київської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення Київської міської ради від 09.11.2017 N 210/3217 "Про припинення розміщення заїжджих пересувних цирків-шапіто з тваринами на території міста Києва".

«В публічному полі Кобзов відбілює імідж та заявляє про відхід від використання тварин в своєму цирку, бо змушений зменшити їх залучення в шоу. В той же час, юристи Кобзова намагаються відмінити рішення про локальні заборони в різних містах. Зараз садистські шапіто Кобзова хочуть повернутися в Київ», – пишуть організатори.

Активісти закликають усіх долучатися до акції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: