fbpx
Сьогодні
21:29 11 Лип 2018

Таємниці Керченського моста: російські ЗМІ бачать швидку руйнацію

З моменту відкриття Кримського моста, що з'єднує окупований півострів з Росією, не минуло й двох місяців, а те, що відбуваються на ньому дивні речі вже активно обговорюють в Мережі.

Про це пишуть «Дни.ру».

Так, в кінці червня повідомлялося, що рух по магістралі було несподівано заблоковано. В результаті рух в обидва боки стояв близько 20 хвилин, і за цей час на трасі утворилася пристойна пробка.

При цьому в прес-службі Управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» Федерального дорожнього агентства поспішили заспокоїти: нічого екстраординарного не сталося, закриття було обумовлено перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.

«Рух, звичайно, запустили, але осад у деяких, що називається, залишився. Розбурхали громадськість і знімки порожнього, без єдиної машини, Кримського моста, які виклав менше тижня тому один з користувачів соціальної мережі Twitter », – пише видання.

Пост викликав широкий відгук у аудиторії, доказом чого стали сотні коментарів, залишених під статтею.

Також в коментарях були ті, хто, з їх слів, особисто проїхав по Кримському мосту.

Так, Ліона заявила, що побувала на трасі 6 липня. І ця поїздка залишила у неї не найприємніші спогади: «Жах. Все трясеться і колишеться, того й гляди, впаде », – з жахом згадує вона.

За її словами, взимку міст «точно знесе разом з машинами».

«Їздити небезпечно», – резюмує коментатор.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: