fbpx
Сьогодні
22:22 11 Лип 2018

Суд зобов’язав СБУ завершити справу YouControl

Суддя Шевченківського районного суду м. Києва зобов'язала слідчого ГУ СБУ протягом двох місяців закінчити досудове розслідування кримінального провадження, до якого залучено компанію YouControl.

Про це повідомляє прес-служба Youcontrol.

"Встановити слідчому ГУ СБУ строк на проведення процесуальних дій, необхідних для закінчення досудового розслідування, який не може перевищувати двох місяців", ‒ таке рішення винесла суддя Шевченківського районного суду м. Києва Марина Антонюк за результатами розгляду справи.

Нагадаємо, з часу реєстрації кримінального провадження минуло майже 2 роки.

Оголошену в кінці грудня минулого року підозру засновнику компанії Сергію Мільману ГПУ закрила ще у лютому.

Жодній особі підозра щодо злочинів, розслідуваних в межах цього провадження, не оголошена. При цьому, стороною слідства не повертається майно компанії та її працівників, вилучене під час обшуків у березні 2017 року, йдеться в заяві прес-служби.

YouControl — аналітична система, що з 50 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв'язки між афілійованими особами.

Як відомо, 23 березня 2017 року СБУ провела обшуки в офісі і квартирах працівників сервісу YouControl.

Того ж дня СБУ на своєму сайті повідомила, що її співробітники викрили київську комерційну структуру "на незаконному зборі та продажу інформації, яка має обмежений доступ та є власністю держави".

Тоді компанія заперечила інформацію про зв'язки з Росією та інші звинувачення.

27 грудня 2017 року СБУ оголосила підозру засновнику YouControl Сергію Мільману. Його підозрюють у начебто несанкціонованому втручанні у роботу комп'ютерних мереж.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: