fbpx
Сьогодні
23:11 11 Лип 2018

Нічого було в Крим їздити. В Україну не пустили російського актора Антона Макарського

Державна прикордонна служба не пустила на територію України відомого російського актора Антона Макарського, який намагався в'їхати сюди через Молдову.

Як повідомила прес-служба ДПСУ, подія відбувлася у вівторок, 10 липня. Російську кінозірку не пустили в Україну через попереднє незаконне відвідання Криму.

"…Прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Маяки» виявили громадянина Росії Макарського А. Під час прикордонного контролю відносно нього виконано доручення одного з правоохоронних органів України та встановлено, що у 2015 році він незаконно відвідував територію АР Крим. На півострів росіянин їздив брати участь у зйомках пропагандистського серіалу на замовлення одного з телеканалів РФ, звісно, незаконно перетнувши державний кордон України у закритих пунктах пропуску на тимчасово окупованій території", – йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Відтак Макарському заборонено в'їзд на територію України на три роки.

42-річний Антон Макарський відомий ролями у фільмах "Бідна Настя", "СМЕРШ", "Пером і шпагою", "Останній яничар" та ін.

За даними прикордонників, загалом за незаконне відвідання Криму не через українські пункти пропуску в'їзд до України заборонили майже 130 іноземним діячам культури, а всього виявили близько 3 тисяч таких осіб.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: