fbpx
Сьогодні
13:34 11 Лип 2018

Нацрада продовжила ліцензію "Інтеру", незважаючи на протести

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила продовжити ліцензію телеканалу "Інтер" попри суперечливі заяви в його ефірі та трансляцію фіналу ЧС-2018.

Відповідне рішення ухвалили під час сьогоднішнього засідання відомства.

Всі члени Нацради, крім Ольги Герасимюк, яка утрималась, проголосували за продовження ліцензії цьому телеканалу.

Зазначимо, що до цього засідання, на якому мали ухвалювати це рішення, не могли провести понад півтора місяця через те, що його не відвідували деякі представники.

За словами активістів, які проводили мітинг під Радою 5 липня, з Нацради потрібно відкликати двох членів: Ольгу Герасим'юк та Олега Черниша, адже вони зривали проведення засідань, ігноруючи їх.

Тиждень тому подібний мітинг пройшов під стінами Нацради. Тоді активісти закликали оприлюднити результати перевірки щодо трансляції концерту "Победа. Одна для всех", що відбувалася 9 травня і містила антиукраїнські заклики.

Понад те, в організації нагадали, що "Інтер" транслює Чемпіонат Світу з футболу 2018, що проходить у Росії. Активісти принесли під будівлю Нацради футбольний м'яч, що символізує "футбол на крові", а також червоні картки з закликами бойкотувати Мундіаль-2018.

Нагадаємо, оприлюднені уривки концерту телеканала "Інтер" до Дня перемоги 9 травня спричинили критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні "іменами фашистських злочинців".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: