fbpx
Сьогодні
22:54 10 Лип 2018

Заарештований у Росії українець відмовився від приватного адвоката під тиском силовиків

Заарештований у Росії український юрист Ігор Кіяшко відмовився від послуг приватного адвоката, ймовірно, під тиском силовиків, повідомив його колишній захисник Євген Губін.

За словами адвоката, його сьогодні, 10 липня, не пустили до СІЗО. Надалі не має права доступу до Кіяшка та не зможе отримувати інформацію про нього.

"Він написав заяву про відмову від мене, і тому мене не пустили. Мені показали документи, його заяву про те, що він відмовляється від мене. Я думаю, що його просто змусили від мене відмовитися", – розповів Губін у коментарі Громадському радіо.

Дружина затриманого українця Марина Кіяшко у коментарі Радіо Свобода напередодні заявила, що її чоловіка змусили відмовитись від адвоката. За її словами, його зараз хочуть схилити до підписання зізнання у шпигунстві.

Нагадаємо, що 10 квітня у Нижньому Новгороді затримали майора МВС України у відставці, нині чинного адвоката Ігоря Кіяшка за підозрою в контрабанді і шпигунстві.

Захисника Кіяшка Євгена Губіна з 19 червня не допускали до здійснення адвокатської діяльності, а слідчі дії проводилися у присутності адвоката за призначенням, від послуг якого українець відмовився.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: