fbpx
Сьогодні
14:41 10 Лип 2018

Сенцов виснажений, але продовжує голодування, - сестра політв'язня

Бранець Кремля Олег Сенцов дуже виснажений, але тримати голодування й надалі.

Про це пише його сестра Наталія Каплан у Facebook.

"Олег Сенцов живий, продовжує голодування. Він бореться, хоча йому це дуже важко, він виснажений. Де він бере стільки сил, відповіді у мене немає", – написала вона.

За її словами, єдиний спосіб звільнити Сенцова з полону – це помилування президента Росії Володимира Путіна.

"Залишається тільки помилування, і ми до цього готові, все залежить виключно від політичної вирішення питання, а помилування – це лише спосіб все узаконити", – пише Каплан.

Як повідомлялося, Наталія Каплан 5 липня побувала в колонії "Білий ведмідь" в Лабитнангі на короткостроковому побаченні з Сенцовим. Це була перша їх зустріч за кілька років.

Сенцов оголосив голодування 14 травня – перед Чемпіонатом світу з футболу, який проходить в Росії – з вимогою звільнити всіх українців-політв'язнів Кремля.

Українського режисера Олега Сенцова і активіста Олександра Кольченка затримали в Криму 10 травня 2014 року. Їх обвинуватили в підготовці терактів, засудивши Кольченка до 10, а Сенцова – до 20 років позбавлення волі.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: