fbpx
Сьогодні
21:53 10 Лип 2018

Росія повинна змінити свою поведінку: посол США в НАТО розповіла про майбутні переговори Трампа та Путіна

Представник США у Північноатлантичному альянсі Кей Бейлі Хатчісон пояснила, що Вашингтон прагне відновити відносини з РФ, але для цього Росія має змінити свою поведінку.

Про це вона заявила у спілкуванні з журналістами у вівторок, коментуючи ідею запланованого саміту США-Росія, передає ЄП.

Американський посол наголосила, що не йдеться про безумовне відновлення відносин з РФ – передумовою для цього має бути зміна політики Росії.

"Зустріч президента (Дональда Трампа) з Владіміром Путіним у Гельсінкі буде спробою… сказати, що ми хочемо мати відносини з вами, але ви повинні змінити свою поведінку", – пояснила вона.

Посол США водночас наголосила, що відновлення співпраці з Москвою вигідна Вашингтону, оскільки "є багато важливих речей, які ми могли б зробити, якби працювали разом", назвавши серед цих тем вирішення сирійської кризи, відновлення дії договору про ліквідацію ракет малої та середньої дальності, а також "ситуацію в Україні"

"Ми вважаємо, що суверенітет України абсолютно непорушний і повинен бути захищений від посягання будь-якої іноземної держави", – додала вона пояснюючи позицію США з українського питання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: