fbpx
Сьогодні
14:01 10 Лип 2018

ФФУ компенсує штраф Вукоєвичу і запропонує йому посаду

Федерація футболу України вирішила відшкодувати штраф, накладений на колишнього члена хорватського тренерського штабу Огнєна Вукоєвича.

Про це журналістам у кулуарах Верховної ради сказав президент Федерації футболу України, народний депутат Андрій Павелко, повідомляє Укрінформ.

"Ми вирішили компенсувати Вукоєвичу штраф, накладений на нього, і запропонувати йому роботу у ФФУ… Зараз чекаємо останніх переговорів, аби вирішити питання щодо майбутнього працевлаштування Огнєна Вукоєвича, і ми із задоволенням приймемо цього спеціаліста",-  сказав Павелко.

На запитання, яку саме посаду ФФУ готова запропонувати Вукоєвичу, Павелко зазначив, що вона стосуватиметься тренерської діяльності та "контролю за виступами українських гравців в інших країнах".

Також він додав, що Вукоєвич – це "українець із хорватським серцем".

В ніч на 8 липня, після перемоги над збірною Росії, екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда, який забив у ворота росіян один гол, а потім реалізував післяматчевий одинадцятиметровий, разом з селекціонером "Динамо" і членом хорватського тренерського штабу Огнєном Вукоєвичем записали відеозвернення у роздягальні команди.

У ролику хорватський гравець говорить: «Слава Україні, давай, давай!», а Вукоєвич додає: "Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!"

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: