fbpx
Сьогодні
09:01 09 Лип 2018

"Він або блефує, або здурів": політолог прокоментував чутки про розпуск Ради Порошенко

Президент України Петро Порошенко ймовірно просто блефує кажучи про розпуск парламенту, оскільки політична ситуація наразі не на його користь.

Про це пише політолог, у минулому радник Арсена Авакова, Станіслав Речинський.

"Почитав всі ці чутки про те, що Порошенко готує розпуск Ради і позачергові вибори. Як на мене, Петя блефує. Або зійшов з глузду", – пише він.

За його словами, в даний момент розпуск Верховної Ради може відбутися тільки по "бєспрєдєлу".

"Людина, яка готова йти по беззаконню, повинна мати в руці якісь силові козирі, інакше він просто божевільний", – пояснює Речинський.

За його словами, очільник СБУ Василь Грицак далеко не лояльний Порошенку.

"Грицак? Ага, особливо з огляду на, що ще недавно Порошенко шукав в Раді голоси для його зняття. З огляду на те багаторічна приниження, якому піддавав його Порошенко, посилаючи туди своїх "кураторів" з числа дрібних вирішував, чи виводячи фактично з Гріцаковской юрисдикції "К", дозволяючи Демчині Васю просто посилати", – розповідає політолог.

За його словами, єдиний з силовиків хто підтримає Порошенка в гострому політичному конфлікту буде лише керівник державної охорони Валерій Гелетей.

"Армія? Ні піде на це ніхто з командування, та й вже точно Захід не дозволить. І залишається один Гелетей зі своїм УДО. Але їх сил вистачить хіба що на евакуацію Петра Олексійовича", – пише він.

Та додає на останок, що на сьогодні всі розуміють, що в разі програшу легко опинитися в статусі підсудних. Тому ніхто не захоче брати участь в таких авантюрах.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: