fbpx
Сьогодні
08:39 09 Лип 2018

У лікарні померла жінка, яка отруїлася "Новачком" біля Солсбері

Вчора ввечері у лікарні померла жінка, яка зазнала впливу  нервово-паралітичної речовини "Новачок".

Про це повідомляє BBC.

44-річна Дон Стерджес померла в лікарні в неділю увечері після того, як отруїлася 30 червня. 45-річний Чарлі Роулі, який також постраждав в Еймсбері від "Новачка" все ще залишається у критичному стані.

Прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей зазначила, що вона була "вражена і приголомшена" цією смертю, особливо після отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Поліція має намір провести посмертне обстеження Стерджес, аби отримати більше даних. Правоохоронці все ще намагаються розібратися, як вона та Роулі потрапили під вплив "Новачка", хоча тести підтвердили, що вони торкалися зараженого предмета руками.

У Дон Стерджес залишилася родина, в тому числі троє дітей.

Як повідомлялося, 30 червня в місті Еймсбері графства Вілтшир на півдні Англії було виявлено непритомних чоловіка і жінку. Їхній стан тоді пов'язували із впливом невідомої речовини, однак не могли сказати точно, чим вони отруїлися.

Згодом стало відомо, що чоловік і жінка були отруєні "Новачком" – такою самою нервово-паралітичною речовиною, як і колишній шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: