fbpx
Сьогодні
22:08 09 Лип 2018

Шведські стандарти: в IKEA розповіли, яким буде магазин в Україні

Шведська компанія з виробництва товарів для будинку IKEA заявила, що відкриє у Києві магазин міського формату (city store).

Про це йдеться в офіційній відповіді IKEA на запит агентства Інтерфакс-Україна.

"Більше деталей про магазин міського формату (city store) в Києві, його розташування, асортимент товарів і переваги компания повідомить найближчим часом", – говориться у повідомлені.

У звіті шведського рітейлера за 2017 рік відзначається, що компанія тестує новий формат city store з невеликою площею і ближче до центру міст.

Так, вже відомі плани IKEA відкрити магазини площею до 5 тис. кв. м у варшавському торгово-розважальному центрі Blue City (Польща) і в центрі Парижа (Франція). У них буде представлений менший асортимент товарів, при цьому акцент зміщений на послуги онлайн-комерції.

В IKEA також підтвердили інформацію про пошук персоналу для роботи в першому в Україні магазині.

"Набір працівників в Україні є наступним кроком IKEA у процесі реалізації її наміри вийти на український ринок. Компанія набирає персонал для роботи в магазині в Києві, який стане одним з перших в світі магазинів IKEA нового формату", – розповіли IKEA.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: