fbpx
Сьогодні
Фото 15:09 09 Лип 2018

Пластикова пастка: вовк шукав їжу і застряг у контейнері

Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів-аматорів неподалік озера Нагпур в центральній Індії.

Прогулюючись біля озера, вони натрапили на виснажену голодом тварину. Шукаючи залишки їжі, вовк засунув пащу в пластиковий контейнер. Він став для тварини пасткою. Витягнути голову з контейнера вовк не зміг і ледь не помер з голоду, повідомляє Daily Mail.

Голова вовка застрягла у пластиковому контейнері

"Ми з друзями пішли на озеро, щоб пофотографувати птахів. Сподівались, що натрапим і на вовків," – розповів Танай Панапалія.

Друзі побачили зграю вовків та вирішили піти за ними, щоб відзняти кілька хороших кадрів. Так і натрапили на молодого самця з головою у пластиковому контейнері.

Голова вовка застрягла у пластиковому контейнері

"Це був звичайний пластиковий контейнер для зберігання їжі. Їх викидають, куди заманеться, а потім від цього страждають дикі тварини,"- розповів Панапалія.

Чоловік зателефонували в Департамент лісу та повідомили про знайдену тварину. Дві години до прибуття рятувальників вони ходили слідом за вовком.

Голова вовка застрягла у пластиковому контейнері

"Вовк був зовсім виснаженим — через контейнер він не міг їсти. Добре, що в ньому були отвори, через які він міг дихати та пити воду. Це єдине, що його врятувало," – сказав чоловік.

Коли рятувальники приєднались до групи молодих людей, вони зловили тварину та стягли пастку з голови. На тілі вовка не виявили ніяких пошкоджень, тож його швидко відпустили.

Голова вовка застрягла у пластиковому контейнері

"Боляче бачити, як така гарна тварина ледь не загинула через людську недбалість. Мої фотографії показують, як сміття вбиває дику природу," – сказав фотограф.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: