fbpx
Сьогодні
16:08 09 Лип 2018

Корисні технології: у Львові на очисних спорудах вироблятимуть біогаз зі стічних вод

На очисних спорудах «Львівводоканалу» планують провести реконструкцію, а також збудувати станцію переробки мулу для очистки і утилізації стічних вод та виробництва біогазу для когенерації.

Днями виконком Львівської міськради видав відповідні містобудівні умови, повідомляє Твоє місто.

Цього року Львів виділив 7 млн. гривень на ремонт очисних споруд на вул. Пластовій, 13. Також Львівводоканал має відремонтувати відстійники, насосні агрегати та інше обладнання.

У 2017 році керівник ЛМКП «Львівводоканалу» Валентин Вольський зустрічався з президентом Національного фонду охорони навколишнього середовища і водного господарства Республіки Польща Казімежем Куйдою для обговорення співпраці у вирішенні питання модернізації очисних споруд у Львові. Тоді ж обговорювалися попередні умови для фінансування проекту реконструкції очисних споруд з залученням коштів Фонду та встановлення графіку подальших дій.

Крім того, на ремонт очисних споруд, що збудовані у 60-х роках, Львів візьме 15 млн євро кредиту від Європейського банку реконструкції і розвитку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: