fbpx
Сьогодні
21:44 09 Лип 2018

Еко-винахід: у Запоріжжі протестували робота, який створили школярі для очищення Дніпра

У Запоріжжі протестували робота, створеного учнями місцевої школи робототехніки для очищення Дніпра.

Про це повідомляє Міністерство екології та природніх ресурсів України у Facebook.

"У Запоріжжі протестували робота, який створили школярі для очищення Дніпра. Автори проекту – учні місцевої школи робототехніки. Свій пристрій хлопці назвали "Вотер-робот". Поки пристрій потребує удосконалення, але школярі впевнені, що у майбутньому винахід допоможе очистити річки від сміття", – йдеться у повідомленні.

У Мінекології зазначають, що це вже не перший випадок, коли учні в Україні пропонують вирішення проблеми засмічення водойм. Торік молодий винахідник із Кропивницького створив схожого робота для збору річкового сміття.

🌊🤖🚣‍♂ У Запоріжжі протестували робота, який створили школярки для очищення Дніпра. Автори проекту – учні місцевої школи робототехніки. Свій пристрій хлопці назвали «Вотер–робот». Поки пристрій потребує удосконалення, але школярі впевпені, що у майбутньому винахід допоможе очистити річки від сміття. 🇺🇦✊ 👨‍🏫 До речі, це вже не перший випадок, коли учні в Україні пропонують вирішення проблеми засмічення водойм. У минулому році молодий винахідник із Кропивницького створив схожого робота для збору річкового сміття https://goo.gl/4pWXkk

Posted by Міністерство енергетики України on Monday, July 9, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: