fbpx
Сьогодні
11:48 08 Лип 2018

Наливайченко назвав неправдою те, що Штепа узгоджувала з ним спілкування з бойовиками у 2014 році

Єдине спілкування з екс-очільницею Слов'янська Нелею Штепою – коли була створена перша контррозвідка. Нові офіцери працювали по всій лінії фронту, тому було заарештовано понад дві тисячі осіб. Серед них була і мер Слов'янська Штепа. Це було зроблено, щоб, у тому числі, справа по ній отримала публічний розголос і такі, як вона отримали покарання.

Про це в інтерв'ю для "Рубрика" розповів екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи заяви у ЗМІ Штепи, що всі свої дії щодо спілкування з бойовиками вона погоджувала з Наливайченком як главою СБУ та Пашинським, який тоді виконував обов'язки голови АПУ. Штепа стверджувала, що кликала Наливайченко у суд дати свідчення, але він відмовився.

Наливайченко назвав це неправдою.

За його словами, саме мери, голови облрад і районних рад більшою мірою виступили колаборантами, підтримали ідеї референдумів, незаконних рішень, закликали російські війська на українські території.

"Щодо того, чому вона (ред. – Н. Штепа) досі не покарана – бо немає цивілізованих судів. І немає політичної волі покарати, щоб вона більше ніколи не змогла посідати виборні й державні посади. Досі немає волі покарати інших поплічників режиму Януковича за злочини проти людства", – підкреслив Наливайченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: