fbpx
Сьогодні
15:09 08 Лип 2018

Наливайченко буде брати участь у праймеріз для висування кандидата у президенти

Переконаний, що треба об'єднуватися зі всіма, хто поділяє несприйняття корупції і вважає пріоритетом оборону країни, жорстку деокупацію. Вважаю, що чотири роки влада просто згаяла.

Про це в інтерв'ю для "Рубрика" заявив лідер руху "Справедливість" Валентин Наливайченко.

"Ми відкриті, готові приймати до себе, так усі стануть сильнішими. Ми хочемо гуртувати людей навколо себе. На принципах справедливості. Так, ми можемо гарантувати чесність і відповідальність, професіоналізм і так, ми застраховані від політичних туристів і аферистів", – розповів він.

Також Наливайченко розповів, що спілкується з М. Саакашвілі і буде брати участь у праймеріз для висування кандидата на президентські вибори.

"Праймеріз я сам відстоював, знаю, що це важлива і ефективна річ. У 2012 році, коли ми були в жорсткій опозиції до Януковича, неодноразово проводили праймеріз на округах. Головне – щоб усі щиро й на рівних засадах узяли участь. Ми нікого не боїмося, у нас молоді активісти в багатьох областях, штаби спільних дій від самого початку діяли з "Рухом нових сил" та іншими силами. Тому будемо брати участь", – зазначив Наливайченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: