fbpx
Сьогодні
12:22 07 Лип 2018

У НАТО стурбовані можливими домовленостями Росії і США в обхід Альянсу

У НАТО зростає стурбованість у зв'язку тим, що можливі домовленості між президентами Росії та США Володимиром Путіним і Дональдом Трампом під час майбутнього саміту в Гельсінкі будуть досягнуті в обхід альянсу, заявив координатор правлячої коаліції ФРН з трансатлантичної співпраці Петер Байєр.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

"Ми в альянсі відчуваємо зростаюче занепокоєння з приводу угод, які можуть бути досягнуті на зустрічі Трампом і Путіним", – сказав він в інтерв'ю виданням мережі Funke.

Байєр зазначив, що країни НАТО не були залучені до планування зустрічі та вироблення питань, які сторони мають намір обговорити в Гельсінкі.

Також він зазначив, що аналогічна ситуація мала місце перед зустріччю американського президента з лідером КНДР Кім Чен Ином 12 червня в Сінгапурі.

"Кім лише роздавав обіцянки. Ми не знаємо, чи дійсно він зупинив процес збагачення урану. Тільки Трамп заявив, що саміт був успішним", – зазначив він.

Перед зустріччю з Путіним Трамп візьме участь в роботі саміту НАТО в Брюсселі та відвідає Велику Британію.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: