fbpx
Сьогодні
Офіційно 17:15 07 Лип 2018

У міськраді Харкова заявили, що СБУ до подій 20 червня не причетні

У міськраді Харкова заявляють, що інформація про причетність керівництва обласного управління СБУ до сутичок у Харківській міськраді 20 червня не підтвердилася.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій в суботу на сайті міськради.

"Ще під час того, як у будівлі міськради агресивні загарбники палили димові шашки і розпилювали газ, керівництво міста з певних джерел отримало інформацію, що за нападом так званих "активістів" стоїть начальник Управління СБУ в Харківській області Андрій Носач", – йдеться у заяві.

У міськраді наголосили, що ці відомості не підтвердилися і "виявилися явною дезінформацією, метою якої була ще більша дестабілізація обстановки в Харкові".

"Як ми тепер розуміємо, розрахунок був на те, що керівництво міста увійде в жорсткий конфлікт з першими особами СБУ області, після чого, як наслідок, можуть відбутися акції протесту, які можуть перерости у масові заворушення", – зазначається в заяві.

Харківська міськрада повідомляє, що керівництво міста зробило "певні кроки", що допоможуть представити громадськості та покарати людей, які поширили цю дезінформацію.

"Харківська міськрада висловлює жаль щодо того, що сталося, і сподівається, що цей неприємний інцидент між місцевою владою і обласним управлінням СБУ ніяк не вплине на спільну конструктивну роботу", – йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: