fbpx
Сьогодні
Погляд 14:51 07 Лип 2018

Пропагандисти "ДНР" жорстко облажалися: придумали собі проблему, і як завжди звинуватили України

На пропагандистських ресурсах з блискавичною швидкістю поширюється інформація про спростування «неправдивої інформації» про підвищення на території «ДНР» пенсійного віку. У прес-службі т.зв. «глави ДНР» Захарченко безпідставно звинувачують Україну в поширенні даного фейку. Але що характерно, так це те, що ні на одному з українських ресурсів інформації про «наказ» від «пенсійного фонду ДНР» про розгляд підвищення пенсійного віку для громадян «ДНР» немає.

Разом з тим, пошук в соціальних мережах дав свій результат. У соцмережі «Вконтакте» активно обговорюють новину про підвищення пенсійного віку в «республіці» за прикладом Росії. Були виявлені скріни самого «наказу» і навіть публікація його на сайті «пенсійного фонду ДНР», які громадяни «ДНР» виклали для загального огляду. Спробував вже сьогодні знайти на сайті «ПФ ДНР» даний «наказ», але на жаль, його на сайті «ПФ ДНР» виявлено не було.

Варто відзначити той факт, що «влада ДНР» відверто облажалася. Адже зовсім недавно, в кінці червня, т.зв. «глава ДНР» Захарченко, в ході онлайн-конференції з громадянами «ДНР» запевнив, що ніякого підвищення пенсійного віку в «республіці» не буде, і для замилювання очей підняв пенсії аж на цілих 10%.

Як показує практика з РФ, коли запал пройде то безумовно пропагандисти «ДНР» піднімуть пенсійний вік нишком, ну так, щоб ніхто не знав. Як завжди залякають до смерті людей, щоб ті мовчали тихо в ганчірочку. Адже потрібно на якісь гроші продовжувати вести війну, ось вихід – збільшення пенсійного віку.

Скріни додаються. А також виходячи з коментаря на сайті «Гарячая линия ДНР» був вилучений скрін, що підтверджує факт присутності на сайті «ПФ ДНР» даного «наказу».Пропагандисти

Пропагандисти Пропагандисти

Пропагандисти

Пропагандисти

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: