fbpx
Сьогодні
10:01 07 Лип 2018

Невдячні пасажири. "Укрзалізниця" розповіла про засмічення туалетів, кількість зламаних столиків та підсклянників

В "Укрзалізниці" розповіли про пошкодження у вагонах, які допустили пасажири. Від початку 2018 року в швидкісних потягах було пошкоджено майже 600 кнопок на пасажирських кріслах, понад 80 підсклянників і близько 240 відкидних столиків.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"На жаль, не всі пасажири акуратно користуються обладнанням інтер'єру вагонів. За 6 місяців цього року в електропотягах Hyundai Rotem було пошкоджено 578 кнопок регулювання кута нахилу пасажирських крісел та 82 підсклянників на суму понад 160 тис. грн. За цей же період в електропотягах ЕКр1 та пасажирських вагонах локомотивної тяги вітчизняного виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" пошкоджено 238 фіксаторів відкидних столиків пасажирських крісел", – йдеться у повідомленні.

Також за 6 місяців зафіксовано 124 випадки засмічення туалетів через викидання пасажирами сторонніх предметів, внаслідок чого вони відключалися.

До того ж було зафіксовано понад 200 випадків засмічення сторонніми предметами зливів рукомийників, що призводило до неможливості їх використання і, як наслідок, до закриття туалетів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: