fbpx
Сьогодні
08:26 07 Лип 2018

Доба в ООС: 30 обстрілів, знищено 2 окупантів

Упродовж минулої доби противник 30 разів відкривав вогонь по позиціях ООС, поранення дістав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російські окупаційні війська порушували встановлене перемир'я майже по всій лінії зіткнення. Ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих ділянках використовував озброєння БМП та протитанкові керовані ракети.

На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю.

На попаснянському та світлодарському напрямках противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Катеринівка, Світлодарськ та Новолуганське.

На горлівському напрямку ворог відкривав турбуючий вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Південне та Новгородське.

На донецькому напрямку противник із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривав прицільний вогонь по захисниках Троїцького, Авдіївки, Новоселівки Другої, Новотроїцького та Кам'янки.

В районі Красногорівки ворожим снайпером був поранений один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку. 12 разів російські окупанти намагалися змусити українських захисників відкрити вогонь у відповідь.

Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник відкривав вогонь у районі населених пунктів Богданівка, Водяне, Лебединське. Окрім цього, захисників Широкиного обстріляли протитанковими керованими ракетами та з 82-мм міномету.

Упродовж поточної доби терористи два рази відкривали вогонь. Провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано біля Нового Айдару та Широкиного на луганському та маріупольському напрямках .

"Підрозділи Об'єднаних сил стійко утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога", – підкреслюють військові.

За поточну добу втрат серед захисників України немає.

За уточненими даними розвідки, упродовж минулої доби у результаті заходів контрснайперської боротьби двох окупантів було знищено.

Ранкове зведення на 7:00 07 липня 2018 року#ООС #операція_ОС #ранкове_зведенняУпродовж минулої доби, 06 липня,…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Friday, July 6, 2018

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: