fbpx
Сьогодні
15:25 06 Лип 2018

Очільнику Нафтогазу купили броньований "Кадиллак" задля безпеки, - ЗМІ

Служба безпеки НАК "Нафтогаз України" вирішила підвищити безпеку голови компанії Андрія Коболєва купивши йому "Кадиллак"

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що основна увага була приділена запобіганню вуличних загроз життю і здоров'ю, у зв'язку з чим було прийнято рішення про перехід на використання головою "Нафтогазу" броньованого автомобіля – Cadillac Escalade.

Цей автомобіль був придбаний в червні і зареєстрований на компанію ТОВ "УТН-Безпека". Вона опосередковано (через ТОВ "Корпоративний фонд "Укртранснафта") належить державній "Укртранснафті".

До переходу на використання броньованого автомобіля Коболєв використовував цивільну бюджетну Toyota Highlander.

У НАК "Нафтогаз України" не коментують причин підвищення заходів безпеки Андрія Коболєва.

За даними "ЕП", за три роки управління держкомпанією Коболєв отримував неодноразові загрози життю і здоров'ю. У 2015 році на нього було скоєно замах – був обстріляний будинок під Києвом, в якому він проживав на той момент.

У той же час джерело ЕП стверджує, що поточне рішення про підвищення заходів безпеки глави "Нафтогазу" не пов'язане з епізодами минулих років.

"Напади або загрози, які мали місце в минулому, не є релевантними для прийняття вищезгаданого рішення. Це рішення має іншу природу. Ця природа – аналіз ризиків в майбутньому", – говорить джерело ЕП.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: